реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Біла хата" від 29 квітня 2010 року

Чернігівці про кінець чорної смуги в житті обласного центру, пов'язаної із кількома вбивствами, уже знають із радіо та телебачення. Для тих же, хто з якихось причин пропустив ці повідомлення, тижневик для всієї родини "Біла хата" публікує з даного приводу інформацію із компетентних джерел.

Газета для всієї родини, що минулого разу вийшла на шістнадцяти замість звичайних восьми сторінок, провела пряму телефонну лінію з читачами. Про це спілкування також вміщена інформація у свіжому числі газети під заголовком "Алло! "Біла хата" слухає".

Під традиційною рубрикою "На перехрестях історичних паралелей" читачі тижневика знайдуть розповідь про історію виникнення свята Першотравня.

Також у газеті вміщено:

— розклад руху автобусів від автостанції Чернігів-1;

— публікації, які надходять на оголошений газетою конкурс "Сімейна реліквія". До речі, до нього може долучитися кожен! Матеріали слід надсилати на адресу редакції: 14000, м.Чернігів, вул.Воровського,10, рердакція "Білої хати" (з позначкою "На конкурс "Сімейна реліквія").

А ще у свіжому числі "Білої хати" — розповіді про одного з ліквідаторів катастрофи на Чорнобильській атомній станції, про дивацтва знаменитостей, добірка гумору та інші цікаві й корисні матеріали.




Теги:ліквідатори катастрофи на ЧАЕС, Біла хата. Сімейна реліквія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar