реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 10 березня 2011 р.

Чи обов’язково всім громадянам отримувати в податковій службі ідентифікаційний код? Як виявляється — не всім. Роз’яснення з цього приводу надає завідувач сектору зв’язків із ЗМІ Державної податкової інспекції м.Чернігова Ірина БЕРЕГОВА.
До Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» внесено зміни щодо забезпечення прожиткового мінімуму. Для читачів газети «Біла хата» роз’яснення надає начальник відділу соціальних і адресних виплат Головного управління праці та соціального захисту населення Чернігівської облдержадміністрації Олена ЛУСТА.
Що сьогодні дорожче для влади: інтереси селянина і його права на своєчасне отримання інформації чи рентабельність та прибутки відомства, яке утримує дротове радіо? Про чергове відключення радіоточок у деяких населених пунктах Семенівського району йдеться у спеціальному репортажі.
Чи треба сьогодні для проходження техогляду транспортних засобів отримувати медичну довідку з відповідними сертифікатами в медичній установі? Із цим питанням редакція звернулася до начальника управління державної автоінспекції УМВС України в Чернігівській області Олександра ЄРШОВА, який для читачів надає потрібні роз’яснення.
Продавець-консультант магазину «Інструмент» Валерій КРАСЬКО в рубриці «Майстер» цього разу надає практичні поради для чоловіків щодо використання дриля. А саме: для яких робіт краще підходить той чи інший різновид цього інструмента. Адже на сьогодні їх у продажу дуже багато, і кожний має своє призначення.
Олександр Волощук у своїх «Подорожах українця на Схід» продовжує розповідати про місця, де закопували Саїда зі знаменитого кінофільму «Біле сонце пустелі», про витоки дагестанської «Шаміліади», звинувачення у вахабізмі, про правнуку Карла Маркса, із якою мандрівнику довелося зустрітися в Дагестані.
В обласній газеті «Біла хата», яка на сьогодні є найдешевшою, але не за обсягом інформації, а за ціною, багато й іншої корисної інформації.



Теги:життя, оголошення, Чернігів, Анонс, Газета, Біла хата, 10 березня, Чернігівська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar