реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" від 31 березня 2011 року

Як урятуватися від сьогоднішніх економічних та соціальних негараздів? Обласний тижневик винайшов оригінальний спосіб такої самодопомоги. Про це — у публікації «Криза минула. Порятунок є!»
У рубриці «Точка зору» автор матеріалу розмірковує про те, чому одні діти українських сімей відпочивають у будь-яких країнах світу за 400 тисяч євро, а в той же час інші батьки не можуть знайти коштів на лікування своєї дитини. Автор пропонує свій рецепт, аби не з’їхати з глузду від додаткових буденних турбот-сюрпризів, які «дарує» нам усім, за винятком окремо обраного прошарку суспільства, наша рідна влада щодня…
Працівники податкової інспекції підготували для тижневика потрібну для багатьох читачів інформацію на теми: «Рибні гроші», «Право на кредит», «Оподаткування доходів».
Цікаве й актуальне роз’яснення на запитання читача газети щодо демографії надає перший заступник начальника Головного управління статистики в Чернігівській області Катерина Свистун.

Для тих, хто вирішив зайнятися ремонтом і облаштуванням свого житла, без таких інструментів, як дриль і перфоратор, не обійтися. У чому полягає відмінність цих, здавалося б, на перший погляд, однакових інструментів, розповідає постійний експерт із майстерної справи газети «Біла хата» Віталій Красько.
Тижневик продовжує публікувати матеріали на конкурс «Хато моя, біла хато». У цьому номері читайте спогади заслуженого журналіста України з села Тупичів Городнянського району Григорія ПОТАПЕНКА «Жива пам’ять».
Рубрика «На городі і в саду» широко висвітлює «весняну» тему. Для початківців, які хочуть зайнятися щепленням плодово-ягідних дерев, але не знають, як це зробити, дає поради чернігівський знавець садівничої справи Віктор Опанасович ПІВЕНЬ. Які садові роботи проводяться у квітні, що кажуть народні прикмети та з чого почати садівничу справу — ділиться своїми напрацюваннями відомий у Чернігові та за його межами садівник Олександр ВЕДУЛА.
Про все це розповідає читачам Чернігівська обласна газета «Біла хата».




Теги:оголошення, 31 березня, Анонс, Газета, Біла хата, поради, тижневик, Чернігівська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar