реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівської обласної газети «Біла хата» від 15 грудня 2011 року

Що цікавить греків у Ніжині? Чому вони зацікавлені в розширенні міждержавних духовних зв’язків? Про це — у розповіді «Греки в Ніжині».

Чому в деяких селах області газогосподарчі кооперативи зі споживачів газу вимагають сплати додаткових коштів за невиконані роботи?
Через рубрику «На контролі редакції» газета не тільки інформує громадськість про такі факти, а й офіційно звертається до керівництва Публічного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Чернігівгаз» за роз’ясненням.

Публікація «Банкрутство на підприємстві» розповідає читачам про критичну ситуацію на прилуцькому підприємстві «Білкозин», яке є єдиним в Україні та одним із небагатьох у світі підприємств із виготовлення білкової оболонки для ковбасних виробів.

Ковбаса та чай зі щура. І це не вигадки, а реалії сьогодення. Публікація «Якість закуски чи Гроші на вітер» — якраз про викривальні афери у сфері порушення законних прав споживача.

Із цього номера тижневик розпочинає вміщувати матеріали чернігівського психолога-практика Валентини Шибирин. Перші актуальні роздуми-дослідження — на тему жіночої вірності.

Життєва смуга у кожної людини буває різною. Для подружжя Анатолія та Наталії Вербило із Сосниччини життєва стежина простяглася у
36 років. Саме через стільки часу вони поєднали свої долі після того, як уперше серйозно розлучилися.

Незлобні епіграми пропонує тижневик своїм читачам після прочитання віршованої книги відомого на Чернігівщині журналіста Владислава Савенка «Заповіді любові».

Ці та інші цікаві й корисні матеріали — в свіжому числі Чернігівської обласної газети «Біла хата».



Теги:15 грудня, Чернігів, юридична консультація, Газета, Біла хата, поради, 2011, тижневик, Чернігівська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar