реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 5 січня 2012 року

Багато військовослужбовців із нашої області брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Значна частина з них отримала інвалідність унаслідок захворювання, пов’язаного з виконанням обов’язків військової служби з ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Із 1 січня пенсійні виплати таким особам визначатимуться по-новому. Про новації пенсійних нарахувань розповідає читачам фахівець Пенсійного фонду України.
Податковим кодексом України, який діє з 1 січня 2011 року, введені певні новації щодо оподаткування доходів, отриманих платником податку в результаті прийняття ним у спадщину чи дарунок коштів, майна, майнових чи немайнових прав. Відповідні роз’яснення з цього приводу надає головний спеціаліст відділу нотаріату Головного управління юстиції в Чернігівській області.
Із настанням зимових холодів частішають випадки на застудні захворювання. Як запобігти цьому негативному явищу — радить чернігівець, який перевірив на собі свій метод, про що й розповідає читачам обласного тижневика.
Із цього номера редакція газети «Біла хата» розпочинає знайомити читачів із цікавими дослідженнями, які на основі багаторічного досвіду зібрав, систематизував і запропонував усім нам відомий не тільки на Чернігівщині 80-річний Михайло КУРДЮК із села Тростянець Ічнянського району, академік Української академії оригінальних ідей.
На прохання читачів редакція продовжує надавати консультації за народними перевіреними рецептами фахівців. Цього разу розмова піде про морську сіль, яка допомагає від багатьох хвороб.
Життєва історія в серії «Бувальщина» розповість про літню жінку, яка відчуває, що сили покидають її. Можливо, до весни й не доживе. Скучила за дітьми, а вони не їдуть…
Газета «Біла хата» напередодні Різдва подає спеціальний випуск «Світанкова роса», в якому публікуються не тільки передріздвяні матеріали, а й Православний календар на перше півріччя 2012 року.



Теги:юрист, 5 грудня, область, консультації, Анонс, Газета, поради, Чернігівська, тижневик, 2012


Читайте також



Коментарі (0)
avatar