реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 29 березня 2012 року

Сплатимо податки — житимемо в достатку. Саме таким гаслом нас, платників податків, закликають щодня з екранів телебачення, радіо та преси. Між тим, із березня влада ввела ще одну новацію — відтепер операції з купівлі-продажу майна недостатньо завіряти в нотаріуса. Про ще одну бюрократичну процедуру, як «подарунок» від влади, розповідається в тижневику.

Редакція, йдучи назустріч побажанням своїх читачів, виділила аж цілу шпальту газетної площі для надання відповідей фахівцями Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області на запитання стосовно пенсійних ситуацій, які виникають у повсякденному житті.

Владні інституції, лідери окремих партій та громадських організацій закликають громадян, а особливо — молодь, не виїжджати за кордон. А що зробила українська влада, аби молодь не залишала простори України? Свої судження з цієї актуальної теми пропонує читачам постійна авторка газети Ольга Правдивець.

Чи зможе гарантувати українська військова техніка безпеку футбольного чемпіонату Євро–2012, який проходитиме незабаром в Україні? Про це читач довідається з матеріалу офіцера регіонального медіа-центру Міністерства оборони України (м. Чернігів) Вадима Мисника.

Про державний рекет і доходи мільярдерів, «відкати» на митницях і про кваліфікованих робітників, яких бракує в Україні, розповідає читачам політик, народний депутат України, який минулого тижня відвідав Чернігів.

Чи зраджує жінка чоловікові заради сексу? Про це та інші питання жіночої вірності розмірковує чернігівський психолог Валентина Шибирин у рубриці «Сімейне коло».

На прохання читачів редакція продовжує вміщувати матеріали на тему «Як жити довго в щасті та радості».

Хто поїде до Греції влітку на чемпіонат світу з кікбоксингу? Це показав кулачно-ножний бій у Чернігові, про який розповідає у своєму репортажі кореспондент газети «Біла хата».



Теги:консультації, Чернігів, Анонс, Газета, Біла хата, поради, 29 березня, тижневик, 2012


Читайте також



Коментарі (0)
avatar