реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 26 липня 2012 року

У свіжому числі тижневика актуальні поради щодо нових правил для скутеристів надають працівники обласної державтоінспекції.

Газета «Біла хата» започатковує цікавий проект — «Разом пишемо портрет влади». Редакція запрошує до колективної роботи над таким портретом усіх небоязких і небайдужих. Влада — це не лише Президент та уряд, це і голова сільської ради, і районна адміністрація, і народні обранці всіх рівнів. Хто нами керує? Кого і як ми обираємо? Тижневик люб’язно надасть місце для ваших роздумів, розповідей.

Нещодавно газета надрукувала статтю про відсутність дороги з твердим покриттям в одному з населених пунктів на межі Корюківського та Сосницького районів. Днями редакція отримала цікаву відповідь від офіційних осіб, яка повністю друкується в газеті.

Сторінка для тих, хто займається вирощуванням тварин, підготовлена фахівцями служби ветеринарної медицини Чернігівської області.

Не менш цікавою стане розповідь про жінку, котра все своє життя прожила в непрохідному лісі. З нею і зустрівся журналіст.

Про екстрим-подорожі по Десні розповідається в спеціальному репортажі.

Також у газеті «Біла хата» — тематичні сторінки «Сімейне коло», «Світанкова роса» та інші.



Теги:юрист, медицина, консультації, тварини, Чернігів, Газета, Природа, Біла хата, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar