реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 22 березня 2012 року

В Україні знову збільшили штрафи за порушення правил дорожнього руху. Про це розповідається у спеціальній рубриці «Автосвіт». На тій же сторінці працівник обласного ДАІ продовжує надавати консультації для водіїв транспортних засобів зі складних ситуацій, які часто виникають на дорогах.

Внаслідок ударів у хлопця розірвалася селезінка — хірурги вимушені були її видалити… Чому світ стає жорстокішим? Про це — в матеріалі працівника чернігівської прокуратури.

Що треба знати при вирішенні права спільної власності на спадкове майно за наявності декількох спадкоємців? Юридичну консультацію надає фахівець із Головного управління обласної юстиції.

Споживач, перебуваючи в супермаркеті, ненароком зачепив одягом керамічну посудину, чим завдав ненавмисної шкоди магазину. Чи повинен нести відповідальність покупець? Дієву консультацію-пораду з цього приводу надає спеціаліст Інспекції з питань захисту прав споживачів у Чернігівській області.

Готуємося на дачу. Про ранні роботи навесні в саду й на городі розповідають у газеті «Біла хата» чернігівські садівники-городники.

Автор цікавої бувальщини з життя розповідає про заборонене щастя і про наслідки, які виникають після деяких непродуманих вчинків людей.



Теги:консультації, Чернігів, Анонс, Газета, 22 березня, Біла хата, поради, тижневик, 2012


Читайте також



Коментарі (0)
avatar