реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Андрій Новак розкаже як підняти економіку України

Партнер Чернігівської торгово-промислової палати підприємство “Навчально-методичний центр” Федерації профспілкових організацій Чернігівської області та Чернігівська міська Ліга (клуб) ділових і професійних жінок запрошує на зустріч-презентацію 5-го видання книги знаного економіста Андрія Новака “Як підняти економіку України”, яка присвячена питанням виходу України з економічної кризи.

Захід відбудеться 2 квітня 2015 року о 14.30 в Навчально-методичному центрі профспілок (м. Чернігів, вул. Шевченка, 105-А, 2 поверх, конференц-зал).

Андрій Новак - кандидат економічних наук, президент фонду «Альтернатива», автор 170 статей з економіки пропонує цілісну модель формування конкурентоздатної та ефективної української економічної системи в сучасних умовах де-факто глобалізованих світових економічних відносин.

«Альтернатива є!», – говорить Андрій Новак і доводить свої слова практичними порадами, які розуміють не лише фахівці, а й звичайні люди. Його економічні поради, які спрямовані на позитивне вирішення фінансових і економічних проблем суспільства, стають гарними підказками як на макроекономічному, так і на побутовому рівні.
Сайт Андрія Новака: www.andriynovak.info

Усі відвідувачі зустрічі зможуть отримати примірник книги з автографом автора у подарунок.
Просимо повідомити про свою участь у заході до 1 квітня за тел.: 95-51-63, 95-42-07 або на е-mail: [email protected].



Теги:економічні реформи, Андрій Новак, економіка України, Чернігівська РТПП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar