реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Анатолій Гриценко на Чернігівщині зробив вигляд, що не був у команді Ющенка

10 вересня 2012 року під час відвідування Чернігова другий номер партійного списку ВО «Батьківщина» Анатолій Гриценко під час зустрічей з журналістами і виборцями досить незграбно намагався зробити вигляд, що він не був у команді Президента Віктора Ющенка (2005 – 2010) і, відповідно, не несе жодної відповідальності за все, що тоді відбувалося.

Ця високоосвічена і досвідчена особа раптом забула, що бандитів у тюрми повинен саджати не президент, а правоохоронні органи, а з корупцією в армії повинен боротися також і Міністр оборони держави.

А якщо конкретно, то, у 2005 році цю роботу Президент України довірив виконувати, у межах своїх повноважень, голові СБУ пану Турчинову , а товариш полковнико Гриценку очолив Міністерство оборони. Не пасли задніх щодо високих посад у державі і інші нинішні полум’яні критики Віктора Ющенка.

Шкода, що всі «наїзди» А. Гриценка на Президента Віктора Ющенка під час прес-конференції вірогідно викликані почуттям помсти за колись втрачену посаду Міністра оборони України. І те, що свої політичні дивіденди під час нинішньої виборчої компанії він намагається заробити критиканством і упередженим трактуванням фактів.

Шановний колишній соратнику Віктора Ющенка, час боротися з реальними ворогами України та рятувати її від сучасної руїни - режиму Азарова-Януковича.

Ставайте до лав справжньої патріотичної опозиції, пане полковнику!

Чернігівська прес-служба «Нашої України»





Коментарі (6)
avatar
1
В п'ятницю у Савика Ш, пан Гриценко аргументовно и переконливо, на мій погляд, критикував нинішню владу, а бандитам тюрми- обіцяв Ющенко, прийшовши до влади, почав роздавати їм нагороди, тому що слухав засланих "козачків" Балогу та Богатирьову.
Гриценко за свое недовге керовання збройними силами, залишив приемні спогади у офіцерів, да і компромату на нього нинішня влада не накопала, так що ваші "наїзди" на Гриценка-недоречні.
avatar
2
Цитата на регіанальном язике:" А.Гриценко - трижды глава оборонного ведомства. Первое назначение на этот пост получил в феврале 2005-го в правительстве Юлии Тимошенко. Затем руководил ведомством в Кабмине Юрия Еханурова. 4 августа 2006 года назначен главой Минобороны в правительстве Виктора Януковича Верховной Радой по квоте Президента В.Ющенко. Второй в Украине (после Валерия Шмарова) гражданский Министр обороны.

С 4 февраля 2005 по 19 декабря 2007 — министр обороны Украины.
(тобто 2 роки і більше 10 місяців. Більше нього тільки зміг Кузьмук).
В настоящее время председатель комитета Верховной Рады Украины по вопросам национальной безопасности и обороны.
На внеочередных парламентских выборах-2007 (відбулися 30 вересня 2007 року) прошел в Верховную раду под №4 пропрезидентского блока "Наша Украина - Народная самооборона".

Отже він отримав депутатську недоторканість і посаду голови парламентського комітету по квоті "НУ-НС".
Тож хто міг на нього та ще "доречно" копати?
avatar
3
Хлопці з УНП, ви забули як перли на Юща, його прихильників і Нашу Україну на попередніх виборах.

Не грайте на одну скрипку з Ригами, що ви робите, покайтеся ! А ще поставлю Ступаку з Саломахою літру перваку, і ящик кон"яку якщо в області наберете більше трех процентів голосів. БУДЬМО ! Слава Україні ! Героям слава !
avatar
4
Шановна так звана "прес-служба"! Якщо ж ви такі прес - служакі, то повинні були б хоча б заради виконання журналістського обов’язку хоч трохи поцікавитись - а що ж і коли пропонує Анатолій Гриценко (до речі за словами простих офіцерів - один з найбільш прагматичних міністрів оборони України!)? А він ніколи не займався, як тут написано - "критикантством". Бо критикантство - це критика заради критики, натомість Гриценко після критичного зауваження ЗАВЖДИ пропонує реальні і прагматичні дії щодо виправлення становища! Отже критикантство - це не про Гриценка! А те, що нормальна людина була в команді Ющенка, який виявився не лідером, а просто тимчасово займав посаду прзидента, так не Гриценка вина в тому, що його не слухали! Це скоріш запитання до Ющенка. Про міністерство оброни - воно теж існує не саме по собі у вакуумі! Воно існує у державній системі! Що з того, що міністр оборони має погляди, які відповідають дійсності?! Він же все одно отримує кошти і палки в колесі від всієї "державної машини"! Сам по собі навіть міністр у нашій державі непуганих ідіотів мало що може! Треба щоб йому хоча б не заважали! А от цього - завжання щось робити - було аж занадто, починаючи від мізерного бюджету...
avatar
5
Так хто ж йому заважав? Президент, позбавлений повноважень, чи той хто реально керував всіма галузями (міністерствами) в країні.
Згадайте ж заради справедливості!

Знайомі до болю зойки: дайте мені необмежену владу щоб мені не заважали (!??) і я тоді зможу геть усіх ощасливити.
На жаль, в Україні так вважають не тільки так звані "політики" , але й багато людей.
Сила справжнього політика - вирішувати проблеми з урахуванням інтересів і прав різних людей.
Невже посада голови парламентського комітету, який очолює А.Гриценко 5 років, геть нічого не варта?
Що він на цій високій посаді між іншим зробив?
Хіба, що полковником залишився і цим пишається?
avatar
6
Усе правильно сказав Гриценко. Чомусь коли безкінечно піариться Атрошенко, ніхто тут не нагадує йому, що він був губернатором від Ющенка. Обидва пішли служити ПР. Це їх "вибір". Ренегатів ніде не цінують. Крім України.
avatar