реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Аміак перемогли на м’ясокомбінаті

Три роки тому на Новгород- Сіверському м’яокомбінаті було виявлено цілий список порушень законодавства з промислової безпеки та охорони праці. Тоді ж за поданням перевіряючих рішенням Чернігівського окружного адміністративного суду було зупинено експлуатацію посудин, що входять до складу аміачно- холодильної установки. Простіше кажучи, через застосування аміаку виробництво мало бути зупинене.

Втім, як сором’язливо зауважують офіційні представники управління Держпраці в Чернігівській області, «ситуація на підприємстві залишалася загрозливою». Попри рішення суду, звернення до прокуратури, органів місцевої влади.

Нова, цьогорічна перевірка виявила 107 порушень вимог законодавства з охорони праці та заборгованість із зарплати перед 79 працівниками у сумі більше 569 тисяч. Проте, коли питання про зупинку виробництва було винесене на розгляд колегії управління, нове керівництво оперативно усунуло основні порушення. Новий директор взяв на себе зобов’язання щодо приведення стану охорони праці на рівень, який гарантує здорові та безпечні умови праці. Перевіримо ще через три роки?
"Голос України"



Теги:аміак, Новгород- Сіверський, Держуправління праці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar