реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Акція для ветеранів

6 травня заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло у рамках акції «Зі святом Перемоги!» відвідав Городнянський район, де напередодні Дня Перемоги привітав ветеранів Великої Вітчизняної війни.

За дорученням Президента України заступник голови облдержадміністрації вручив ювілейні медалі «65 лет Победы в Великой Отечественной войне 1941—1945 гг.» жителям Городні - Лідії Олександрівні Мацапурі, яка у роки війни була медичною сестрою, та інваліду війни Сергію Іллічу Воїнову.

Олександр Шанойло подякував ветеранам за героїзм і силу духу, проявлені в роки війни та ратну працю на теренах рідного краю, а також побажав їм міцного здоров’я, сімейного затишку та благополуччя.
За проявлену мужність у роки Великої Вітчизняної війни, вагомий внесок у розвиток ветеранського руху, героїко-патріотичне виховання молоді та з нагоди 65 – річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні ветерани-фронтовики отримали Подяки голови облдержадміністрації та подарунки.

Почесною грамотою обласної державної адміністрації також нагороджено жителя села Тупичів Городянського району Крачка Миколу Мойсійовича.

Олена Легейда,
управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації




Теги:Олександр Шанойло, Велика Вітчизняна війна, городня, ветерани


Читайте також



Коментарі (0)
avatar