реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Агресор визнав невдачу?

З білоруського аеродрому в Мачулищах до Росії відлетів літак далекого радіолокаційного виявлення Іл-76 А-50У "Сергей Атаянц", призначений для супроводу повітряних і надводних цілей. Він перебував у Білорусі з 14 грудня.
На мою думку, це може означати визнання росіянами контрпродуктивності їхніх обстрілів об'єктів української енергетичної інфраструктури. Тобто, масованих обстрілів у новому році вже може і не бути або їх буде зведено до мінімуму. Ну, щоб прямо не визнавати своєї невдачі.

Справа в тому, що головної мети цього військового злочину проти цивільних - психологічного перелому у війні так і не настало, та й не могло настати. Ефект виявився протилежним. Цивільні люди України тільки ще раз додатково переконалися в тому яку насправді екзистенцийну загрозу становить для нас Російська Федерація. І воля до спротиву агресорам лише зміцніла.

Тому констатуємо ще одну стратегічну поразку Кремля на психологічному фронті. Вони витратили більше 500 дуже дорогих ракет на обстріл наших невійськових об'єктів - трансформаторів та електропідстанцій. Як ми зараз бачимо, це відновлюваний ресурс, не так швидко, але відновлюваний.

А от ракети на Московщині - дуже слабковідновлюваний ресурс, дуже... І "Калібри" майже не пролазять крізь наше ППО.

Володимир ГОРБАЧ



Теги:російсько - українська війна, Володимир Горбач, Україна - Білорусь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar