реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Агітатор Януковича покидає Україну

Колись оперний співак Гришко співав отаке: «…Мій вибір, як і вибір мільйонів людей, людей впливової інтелігенції, людей різної національності, – це справді Віктор Федорович Янукович. Чому? Тому що Янукович – велика надія для України... А також великий реформатор, людина правди, людина-професіонал – це пан Микола Азаров... Я не тільки виконавець, а й агітатор. Я – палкий агітатор. Я розтлумачую людям, чому так, а не інакше».

"Загітував" нам своїх кумирів, а зараз сам тікає в Америку, -- пише на своїй сторінці у Фейсбуці відомий журналіст Сергій Лавренюк.

А ось як влучно прокоментував від'їзд оперного співака сайт "Хвиля Десни": " Уже ближчим часом Україна умиватиметься слізьми і кусатиме з відчаю губи та пальці на руках. Аякже, український тенор та естрадний співак в одній особі -- Володимир Гришко покидає нашу Батьківщину. І може трапитись, що назавжди!!!

Він їде на заробітки до США, повідомляє Gazeta.ua. Співак підписав контракт із закордонними продюсерами і в найближчі 25 років мешкатиме в Америці. А співати буде на світових сценах, заявив сам співак в ефірі програми «ТСН.Особливе».

Що й казати – то є дуже особливе! Настільки особливе, що як тут втриматися і не заплакати?! Україна не оцінила свій талант! Це той талант, який ще недавно говорив, що він нічим не гірший за російського співака Стаса Міхайлова. І що він, мовляв, теж хоче заробляти такі гроші. А йому, мовляв, такі не платять. А він же такий тенор, такий тенор!

Уже тоді, коли він почав говорити, що він кращий за Стаса Міхайлова і принаймні не гірший за Таїсію Повалій, а в грошовому еквіваленті того не відчуває, стало ясно якою є глибина «пісні» від тенора Гришка. Тому і справді – нехай би він їхав до Америки!"

Хвиля Десни

До речі, на мітингу регіоналів під Софією цей видатний тенор горланив "Калинку - малинку". Хай поспіває її тепер у Америці!



Теги:емігранти, гришко, тенор, зрадники


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
Нехай їде, нехай їде, нехай не вертає... А парк автомобілів також забере з собою? бідненький, як йому важко жилося в Україні...
avatar
2
Пахана би з собою забрав з його бандою.Вся Україна дякувала би.
avatar
3
Нічого дивного, маса на заробітках за кордоном. Головне, що він залишається громадянином України. Гірші ті, що є тут з паспортами інших країн.
avatar
4
Америка слухатиме Гришка, а ми - Миколу Гнатюка, Кобзаря та голозаду попсу.
avatar
5
Ага, Америці для повного щастя не вистачає тенора Гришка... особливо хвацько співатиме "Калінку - малінку"...
avatar