реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Офіцера КДБ/ФСБ ладнають у маріонетковий уряд

Не виходить з голови рішення США про визнання Володимира Сівковича російським агентом і, відповідно, накладення на нього санкцій. Здавалось би, велика Америка і якийсь дрібний російський агент Сівкович. Здавалось би, для чого ворушити те гі...о, якщо воно давно у відставці і десь проживає свої срібняки на Московії. Але ніт - зовсім не педантичні американці фіксують старого російського агента.

Він - українець. Але з 1982 року служить у КДБ. Був приставлений до президента Кучми та різних фірм. Та ще до партії Пинзеника, де був членом правління, та до "Вперед, Україно!", де просунувся до заступника голови. А потім ще в одній структурі, контрольованій ФСБ - партії Тігіпка "Трудова Україна". Зрештою, органічно влився в партію Регіонів, де таких було багато.

Просто так, звісно, був обраний головою тимчасової депутатської комісії по розслідуванню отруєння Віктора Ющенка. Звісно, комісія Сівковича постановила, що ніякого отруєння не було, ніякого злочину не було... Очікувано -не могли ж російські агенти визнати, що кандидата у президенти отруїла Росія?

Далі природньо, що Сівковича призначають заступником прем'єра Пахла (Азарова) іменно по силовому блоку і дають звання генерал- майора запасу. Чого запасу, як він діяв на службі ФСБ? Заступник секретаря РНБО, що за висновком Генпрокуратури причетний до розгону Євромайдану. Втік на Московщину.

Щойно міністерка Великобританії Елізабет Трасс назвала Сівковича в числі передбачених Москвою членів маріонеткового уряду у разі окупації України.

І останнє - коли він був агентом у Німеччині, числився шефом такого собі майора КДБ по фамілії Путін. Отако!
...Це тільки ми в Україні ладні по дурній рахманності своїй пробачити всій численній шоблі, яка десятиліттями працює проти України. Американці - ні.

До речі, тривалий час помічником високопоставленого агента КДБ\ФСБ був нинішній активний діяч команди Зеленського Данило Гетьманцев. Він ні при чому, еге ж?

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:фсб, Данило Гетьманцев, Сівкович, КДБ, агенти Москви, гібридна війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar