реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Агента ФСБ на Херсонщині піймали, а що в Чернігові?

"Встановлено, що зловмисник, систематично виконуючи завдання військової розвідки РФ, збирав і передавав своїм кураторам у Криму інформацію щодо місць дислокації та переміщень підрозділів Збройних сил України у Херсонській області" - повідомила прес- служба СБУ.

Мова йде про агента військової розвідки Росії, який із групою зловмисників готував захоплення Каховської ГЕС. Його заарештували.

Нескромне питання: а якщо газета "Гарт" (редактор - Дмитро Іванов) всім своїм 80- тисячним тиражем подала (цитую прес- реліз СБУ "інформацію щодо місць дислокації та переміщень підрозділів Збройних сил України" - тільки в Чернігівській області), то це так, нічого, все нормальненько? Га, Шевченківський лауреат, що роками пропагував "братів- росіян"?

До речі, саме Дмитро Іванов, видатний український поет, заснував російськомовну газету під однойменною назвою, використовуючи бренд і потужності газети обласної ради, і тиражем 15 тисяч русифікує українських читачів.

Дмитро ХАРКО



Теги:Димтро Іванов, Гарт, російська окупація, СБУ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Засновником газети "Гарт" є Чернігівська обласна рада та трудовий колектив редакції, а російської версії "Гарт" - трудовий колектив редакції.
До речі, що таке "трудовий колектив редакції" і на підставі яких нормативних актів він здійснює свою діяльність законодавець не визначив.
avatar