реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Афганське пекло, підживлене Байденом

Афганська армія тікає до Таджикистану - інформація про те, що відбувається у самому Афганистані є надто скупою й тому вкрай важко зрозуміти те, до якого ступеню кривавого кипіння доходить звичаєве хазарейсько-пуштунсько-узбецько-таджикське пекло у цій країні.

Принаймні, московські васали у Таджикистані оголосили мобілізацію й вже відомо про один КПП на таджицько-афганському кордоні, який перейшов під контроль талібів. НАТО та американці залишають свої військові бази, які знаходяться саме у тих провінціях та у тих містах, де колись стояли радянські гарнізони й можна лише здогадуватися у який саме спосіб таліби катуватимуть та вбиватимуть тих, хто співробітнчав з американцями й тих, кого американці привели до влади, відігнавши талібів від Кабулу.

Американська демпартія продовжує республіканську політику підживлювання "геополітичного доміно" й створювання геополітичних капканів для свого колективного ворога - так само Дональд Джеферсон Трамп відкликав американців із північної Сирії та північного Іраку, згодувавши курдів нашому союзнику Ердогану. Свято наближається.

Ігор СКРИПНИК



Теги:Афганістан, Ігор Скрипник, Трамп, таліби, Байден


Читайте також



Коментарі (0)
avatar