реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Афганці" повернулись до Януковича ...задами!

Скандал у Києві: "афганці" повернулись до Януковича задом. Герман довелося вибачатися.

Вранці в середу скандалом обернулася церемонія покладання вінків Президентом Віктором Януковичем до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам, яка проходила в Києві з нагоди чергової річниці виведення радянських військ з Афганістану.

Ветерани тієї війни, що представляють організацію «Ніхто крім нас», демонстративно розгорнулися при появі Президента до нього спиною, передає кореспондент «Нового Регіону» з місця події, передає Цензор.НЕТ з посиланням на НР.

Ветерани-«афганці» ще з 8 ранку почали збиратися з квітами в бойовій формі з нагородами біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам, що розташований поруч з Києво-Печерською Лаврою.

Проте підійти до монумента їм не вдавалося - шлях перегородила металева огорожа і співробітники охорони Януковича .

У результаті «афганцям» довелося близько півтори години стояти на морозі, чекаючи появи глави держави, який затримувався.

Ветерани, тим часом, вишикувалися приблизно в 50 метрах від пам'ятника. Коли, нарешті, з'явився Янукович в оточенні челяді і журналістів, «афганці» по команді командирів розгорнулися до Президента задом.

«Кру-у-угом!» - пролунало в строю.

Заграв Гімн України, але ніхто з ветеранів при цьому не зняв головні убори.

«Афганці» так і простояли весь час, поки біля пам'ятника перебував Янукович. «Президент перший повернувся до нас спиною, ми у відповідь повернулись жопой», - сказав один з військових.

Ветерани змогли покласти квіти до пам'ятника тільки після від'їзду Президента.

До слова, мабуть, пам'ятаючи осінній штурм Верховної Ради «афганцями», сьогодні на прилеглі вулиці до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам були стягнуті десятки автобусів з бійцями «Беркута».
Сайт "Цензор NET"



Теги:Президент Янукович, виведення військ з Афганістану, воїни- афганці


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Я не вірю в успіх опозиції у разі походу на вибори кількома колонами. Потрібно обєднуватися.
avatar