реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Афганці" підтримують "УДАР"

Ветерани-афганці підтримують політичну партію "УДАР Віталія Кличка " і вірять в те, що ця політична сила здатна докорінно змінити життя в країні на краще. Про це йшлося під час зустрічі членів Чернігівської обласної та міської організацій Партії ветеранів Афганістану з головою обласного осередку УДАРу Сергієм Аверченком.
"Ми раді, що нова незаплямована сила виходить на арену української політики. Ми, афганці, сподіваємося на те, що після виборів у нашій країні все ж почнуться позитивні зрушення у бік встановлення соціальної справедливості. Ця надія надихає кожного з нас", - зазначив голова міського осередку Партії ветеранів Афганістану Анатолій Степаненко.

Про дружню співпрацю партій свідчить те, що ряд представників Партії ветеранів Афганістану на з’їзді УДАРу були включені в список кандидатів до Верховної Ради на чолі з Сергієм Куніциним -№15 в списку.

"Разом ми переможемо, адже в нас спільні ідеали, спільне прагнення зробити Верховну Раду дієвим органом, який буде захищати інтереси простих людей", - сказав під час зустрічі лідер обласного осередку партії "УДАР Віталія Кличка" Сергій Аверченко.

Підсумовуючи зустріч, голова обласної організації Партії ветеранів афганістану Володимир Бєляєв сказав: "Ця зустріч, я думаю, додала членам нашої партії віру в те, що УДАР – це та політична сила, на яку можна розраховувати і яку необхідно підтримати. Безумовною гарантією цього є бездоганна репутація Віталія Кличка і його команди».



Теги:афганці, Чернігів, удар, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar