реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Абрамович відмовляється...

Британський «Дейлі мейл» відкрив секрет полішинеля: московитський олігарх Роман Абрамовіч відмовляється перераховувати частину з виручених 4,3 мільярдів доларів від продажу футбольного клубу Челсі на користь постраждалих від війни українців. Московити - «тоже люді», каже олігарх, їм також треба компенсації.

Для нерозлюднених українців, які мають дуже коротку пам‘ять, або/і страждають на глибокий Стокгольмський синдром, хочу нагадати, що у березні 2022 року, коли США, Євросоюз та Велика Британія накладали санкції на всіх наближених до путлєра олігархів, Абрамовіч був єдиним, хто уникнув арешту своїх активів та зміг дуже швидко конвертувати їх у гроші!

А допоміг йому в цьому… президент України Володимир Зеленський, який особисто просив Джо Байдена не чіпати Абрамовіча, бо він, бачите, цінний перемовник.

Те, що перемовник з олігарха, як з гівна куля, зрозуміло було від початку кожному українцеві та будь-якому єврею, за єдиним винятком самого Зеленського, а от те, що він «цінний», в Україні завжди знали як мінімум двоє - наш президент, а також наш футболіст Андрій Шевченко.

Амбасадор президентського фонду united24 виступав не лише посередником у договірняку Зеленського та Абрамовича, про справжні умови якого знають лише вони самі, але й сам залишався у бізнес-партнерах близького до путіна колишнього власника Челсі як мінімум до середини листопада минулого року.

Тож, чи отримали щось від відтермінування санкцій для Абрамовіча його «клопотальники» - невідомо, але українці та Україна традиційно зганьбилися і в цій історії програли і репутаційно і фінансово. Дякуємо, дуже дякуємо. Після перемоги - все і всім пригадаємо!

Ігор МІРОШНИЧЕНКО



Теги:команда ЗЕ, Абрамович, Ігор Мірошниченко, широка війна, санкції


Читайте також



Коментарі (0)
avatar