реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Або всі в кузов, або нафік з пляжу!"

15 грудня о 10-00 на центральній площі міста відбувся мітинг «Марш порожніх гаманців», в якому активну участь взяв голова Чернігівської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», депутат Чернігівської міської ради Сергій Аверченко. Мітинг пройшов під гаслом «Змусимо владу чути малий та середній бізнес»! На площі зібралися представники Чернігівської спілки підприємців, громадських організацій, підприємці міста Чернігова та просто небайдужі чернігівці.

У своєму виступі пан Аверченко зазначив, що з власного підприємницького досвіду та досвіду керівників колективів підприємств Чернігівщини головні питання , що турбують людей – є корупція та високі податки, що призводить до банкрутства та закриття підприємств. Нинішня влада знищує всі умови для розвитку малого та середнього бізнесу, нищівні податки на аренду землі зводять нанівець ті здобутки, які накопичувалися роками, а саме створення робочих місць та соціальний захист робітників.

У будь-якій країні світу малий та середній бізнес виступає основним джерелом надходжень до бюджету, а тому для нього мають бути створені всі сприятливі умови. Проте в нашій країні закони аж ніяк не враховують реальну ситуацію, в якій знаходиться бізнес, вони пишуться під окремо взятих людей і при цьому повністю нівелюють права громадян на справедливу оплату їхньої праці, це призводить до міграції населення до західних країн, де їм пропонують кращі умови життя і праці. Тому єдиний вихід із ситуації, що склалася – це відстоювання своїх прав, в тому числі, на подібних мітингах та висловлення своєї непокори владі, а не пасивна бездіяльність.

«Або всі в кузов, або нафіг з пляжу! Ніхто на підніжці їхати не буде!» - фраза Голови правління Об’єднання організацій роботодавців Сергія Аверченка визвала скандування та шквал оплесків серед підприємців, адже вони розуміють, що лише разом, всі до єдиного, зможуть відстояти свої права і нагадати владі, що саме вона має стати гарантом їх ефективної діяльності.

«Я, як представник організацій роботодавців, підтримав Чернігівську профспілку підприємців, яка об’єднує представників малого та середнього бізнесу, і наголосив, що ми повинні зробити все можливе задля того, аби держава стала нашим повноцінним партнером.

Я висловився проти законів, які пригнічують, і навіть ставлять на коліна підприємців країни, в той час як останні забезпечують найбільші надходження до бюджетів усіх рівнів. Закони, що стосуються захисту персональних даних, податкового навантаження на зарплатню, орендної плати на землю– повністю зв’язують руки підприємцям і можуть стати причиною банкрутства раніше успішних підприємств» - зазначив пан Аверченко.

У зв’язку з ситуацією, що склалась в країні, та зокрема в Чернігівському регіоні, Сергій Аверченко ініціював створення комісії, яка вже займається дослідженням та оптимізацією розмірів орендної плати на землю в Чернігівській області.
Прес- служба обласної організації партії "Удар"






Теги:Мітинги, оренда землі, опозиція, удар, підприємці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar