реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Або служба державі - або гроші

Прикро, що всі рефлексії навколо слів чоловікині про величину з/п, котра завдяки Квіту та соросу обійняла найважливішу в державі посаду - міністра освіти. І жодного слова про те, що особи, котрі приходять на найвищі державні посади заради зарплати (великої, величезної, такої, не такої) - не мають допускатися до будь-якої держпосади. Перш за все там є місія.

Ми вільна країна - ніхто, нікого не змушує йти туди, де, на твою думку, мало платять. Не подобається? Не йди!

Примітивізм думок про прив'язку величини з/п до корупції вражає. Жодні величезні з/п, ЖОДНІ!!!, не є панацеєю від корупції. Для чого ви один одному тут вішаєте локшину на вуха? Або служба Державі, нації та її інтересам або працюєш на себе на посаді.

Якщо в основі гроші - то маючи мільйонні з/п будуть красти. Тобто робитимуть те, за що поважають сучукраїнці. Обурюються, але поважають. Молодець, вибився, зміг. Так, так, саме так уявляє українець буття у владі, бо для чого ж тоді ще балотуватися та ставати депутатом, міністром чи президентом, митником, прокурором, суддею, як не красти?

Уява, що є в країні люди, котрі хочуть прийти до влади, щоб змінити стан речей в суспільстві і витягнути державу з прірви, в українців майже відсутня, бо міряють всіх по собі. Хочете заперечити мені? Спробуйте балотуватись, проведіть сотні зустрічей з виборцями і ви зрозумієте, що в головах тотальний пздц.

Під страхом розстрілу одні ЛЮДИ не зрікаються своїх принципів та ідеалів і йдуть на смерть, а гівно, маючи мільйони, буде красти туалпапір з громадської вбиральні чи шапочки з Давосу.

Був одним з тих, котрий після Революції Гідності, голосував за скасування собі та іншим нардепам всіх пільг, з/п депутатам до 4600 грн. Не плакав, не нив і не крав. Троє дітей. Країні треба вистояти у війні, все решта пусте.

Андрій МІЩЕНКО

Р.S. Націоналістам, котрі в майбутньому стануть нардепами та міністрами, не робіть більше такої дурні. Чернь за таке вас зненавидить, а ви не будете мати грошей для втілення програмових та ідеологічних засад. Гроші мають бути в українців, а не в чужинців.



Теги:мародери, зарплати міністрів, Андрій Міщенко, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar