реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

А регіонали -- проти!

Заступник голови обласної організації Партії регіонів, депутат Чернігівської міськради Володимир Вінниченко провів прес-конференцію, яка була викликана, за його словами, публікацією в інтернет-виданні "Сіверщина". Там говорилося про участь у жуклянському конфлікті депутата від Партії регіонів. Проте на прес-конференцію "Сіверщину" чомусь не запросили...

В.Вінниченко акцентував увагу, що партія не втручається у міжконфесійний конфлікт, а виступає проти обласної адміністрації та міліції, які, на його думку, стали на одну сторону, себто УПЦ Київського патріархату. Показані шматки відео виглядали непереконливо. Натомість було чітко видно як селяни самі проганяють молодиків, що приїхали в Жуклю воювати за церкву Московського патріархату. На прохання "Сіверщини" назвати приклади захисту партією регіонів інтересів якихось інших церков, крім московської, В.Вінниченко відповісти був не готовий. Але події в Жуклі назвав "рейдерською атакою".

Партієць пояснив, що є заяви чотирьох із десяти членів громади -- її засновників, в яких вони відмовляються від своїх підписів під рішенням зборів громади про перехід до УПЦ Київського патріархату. Надати копії цих заяв В.Вінниченко поки що не зміг.

Василь ЧЕПУРНИЙ






Коментарі (0)
avatar