реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

А правдива церква проводила концерт...

На другий день свята Пасхи – Світлий понеділок, у приміщенні Ніжинського українського драматичного театру імені М.Коцюбинського відбувся великий концерт творчих колективів міста, який був присвячений головній події нашого життя – Світлому Воскресінню Христовому.

Ведучим, ініціатором та організатором свята був настоятель храму Святої Покрови міста Ніжина протоієрей Михаїл Якубів.
Першим до присутніх з вітальним словом та благословенням звернувся єпископ Чернігівський і Ніжинський Іларіон. Преосвященнійший владика розповів глядачам про спасительне значення Воскресіння Христового, привітав присутніх з найбільшим святом християн та побажав присутнім добра, пасхальної радості та Божої благодаті у ці святкові дні.

Під час першої частини чудового музичного дійства виступали учні дитячої школи мистецтв м. Ніжина, вихованці предмету «Духовний світогляд», під керівництвом викладача матушки Дарії Якубів.

У другій частині святкового концерту колектив артистів драми та балету Ніжинського українського драматичного театру виконав концерт-виставу присвячену земному життю, спасительному подвигу та Воскресінню Господа нашого Ісуса Христа.

Після концерту владика Іларіон особисто подякував директору драмтеатру Юрію Муквичу за надану можливість проведення Пасхального святкового концерту у приміщенні драматичного театру та пробажав пану Юрію та театральному колективу Божого благословення і творчих успіхів.

По завершенні свята кожна дитина у залі отримала від єпископа Іларіона пасхальні подарунки та солодощі.

Прес-служба Чернігівської єпархії

Наш сайт: Чернігівські єпархіальні відомості – www.cerkva.in.ua




Теги:свято Пасхи, Чернігівська єпархія, Ніжинський драмтеатр, єпископ Іларіон, Ніжин, УПЦ КП


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"Правдива церква"??? А що може є і "неправдива"??? Якщо це справді так нічого кожен раз це акцентувати, бо получається, що ви страждаєте комплексом неповноцінності!!!
avatar