реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 12 березня

У весняному випуску „Сіверщини” публікації для читачів не зовсім весняні. Газета порушує проблемні аспекти, які, на жаль, існують і в нашому суспільстві.

В матеріалі „Жерсть мундира” журналіст з Борзни Леонід МАЙСТАТ продовжує власне розслідування трагічної загибелі 37-річної Оксани Кудри внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю начальника Борзнянського райвідділу ДАІ підполковника міліції Отрошенка.

Про судовий процес в Новгород-Сіверському районному суді між депутатами місцевої райради Борисом Домоцьким та Григорієм Буєм йдеться в матеріалі власного кореспондента Ігоря Левенка.

Чернігівські підприємці, які постачали товари до мережі магазинів „Союз-Лідер”, перебувають у стані шоку через те, що борг цієї компанії перед постачальниками обчислюється вже не сотнями тисяч, а мільйонами гривень.

Серед серйозних статей, читачі довідаються і про таке:
У селі Жовтневе Менського району проживають два мешканці села з ім’ям Адольф. Вони самі розповідають про те, як їм довелося в своєму житті перетинати різного роду негаразди, пов’язані з таким гучним ім’ям.

22-річний фельдшер Руслан Власенко, який працює у Малоустівському фельдшерсько-акушерському пункті Сосницького району став героєм публікації Сосницької журналістки Світлани ДУШИК.

Цікава інформація про папуг, які мешкають у родини Головатенків: Олега та Олени.

Про неоднозначну реакцію читачів „Сіверщини” на публікацію „Шарль де Голль Ющенко”, яка була надрукована в одному з номерів газети з коментарем головного редактора Василя Чепурного.

Також читачі дізнаються про новинки у книжковій галузі. Незважаючи на загальну кризу та скруту, книжки чернігівських авторів виходять з друку у видавництвах області. Які саме книжки поповнили полиці магазинів – про це у рубриці „ Що почитати?”






Коментарі (0)
avatar