реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" за 12 березня

Нове число обласної газети для всієї родини після тривалої перерви поновлює започатковану торік рубрику «Літературу рідного краю — передплатникам «Білої хати». Під нею вміщена розповідь про творчість відомого українського поета і перекладача Петра Куценка та його дитячий вірш «Біля криниці-журавля», що був випущений окремою книжкою у редакційно-видавничому комплексі «Деснянська правда».
Присутня в газеті також рубрика «Кругла дата в «Білій хаті». Цього разу в цьому розділі читачі знайдуть ілюстровану розповідь про відомого українського прозаїка минулого століття, нашого земляка із Сосниччини Олексу Десняка.
Газета «Біла хата» вмістила об’ємний матеріал про вегетаріанство, вказуючи як на безсумнівну користь від нього, так і на окремі небезпечні моменти, що можуть виникнути, якщо бездумно, без огляду на стан свого здоров’я та індивідуальні особливості організму, повністю відмовитися від продуктів тваринного походження.
Знайдуть читачі у «Білій хаті» також низку інформаційних матеріалів з життя області, країни та світу, добірку гумору, програми телевізійних передач.





Коментарі (0)
avatar