реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Обережно: Life:). Можливо все, або про те, як нас дурять

Після всього, що сталося, на коробочку з інструкцією цієї мобільної компанії я дивлюся інакше. Дійсно, як застерігає компанія: «МОЖЛИВЕ ВСЕ».

А почалося з того, що я придбала у симпатичного юнака на вулиці неподалік Головпошти, один з купи стартових пакетів мережі мобільного зв’язку Life. Юнак пояснив, що проходить акція, тож я отримую пакет компанії з 15-гривневим бонусом і т.д., і т.п, тобто купу благ.

Однак удома вставлена у телефон картка з цього пакета працювати не захотіла. Ні подзвонити з неї, ні «пробитися» на цей номер з іншого було неможливо. Перечитавши ще раз уважно додану інструкцію, подумала, що, напевне, потрібно все ж таки поповнити рахунок. Поповнила на 25 грн. Гроші картка проковтнула радо — висвітилося повідомлення про це. Але… номер все одно не працював!

Через кілька днів під час нової спроби включити номер раптом виявилося, що на рахунку — 0 грн. Бонус — 0 грн. Отакої! Довелося йти у сервісний центр компанії по проспекту Перемоги з проханням пояснити, чому не працює номер і де це мої гроші ? І тут виявилося…

Ввічлива працівниця за допомогою комп’ютера з’ясувала, що номер цей корпоративний, зареєстрований на паспорт якоїсь людини. Щоб ним скористатися, я можу поповнити рахунок на 30 грн, але в будь-який момент власник номера може заблокувати його…
«І знову зняти мої гроші? — продовжила я. — То що ж робити?»

— Купуйте пакети нашої мережі тільки у сервісних центрах.

— Але ж ваші люди ходять містом і пропонують їх! Я вже три дні бачу біля головпошти дівчину, яка походжає, пропонуючи стартові пакети компанії Life.

— Ми не знаємо, що за люди продають ці пакети, — терпляче пояснювала дівчина. — Інколи ми проводимо акції, але нечасто.

— Але ж продавці на вулицях говорять, що це ваша акція! Ви не хочете якось від них відмежуватись або застерегти тисячі людей? Адже це пакети вашої компанії. Їх багато хто купує! Не одна ж я така потерпіла!

— Всі запитання надсилайте на сайт нашої компанії. Купуйте пакети в наших сервісних центрах, — монотонно й терпляче повторювала працівниця...

У мене немає часу віртуально спілкуватися ще із сайтом. Але є можливість застерегти принаймні 11 тисяч наших читачів: не купуйте на вулицях жодних пакетів компанії Life:). Шукайте сервісні центри компанії, в якій «МОЖЛИВО ВСЕ».

Інеса ФТОМОВА






Коментарі (0)
avatar