реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Боротьба з організованими злочинними угрупованнями розпочалася з Чернігова…27 лютого

Сьогодні Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко взяв участь у нараді керівництва спецпідрозділів боротьби з організованою злочинністю, яка проходила у Чернігові під головуванням першого заступника Міністра – начальника ГУБОЗ МВС України Володимира Бедриківського. Після розгляду результатів роботи підрозділів БОЗ восьми центральних областей України та міста Києва Міністр назвав «прийнятною» роботу УБОЗ Житомирської та Черкаської областей.
За словами Юрія Луценка, ключовими пріоритетами для підрозділів БОЗ залишаються протидія кримінальним авторитетам та кримінальній корупції, викриття незаконних земельних оборудок, протидія зловживанням з бюджетними коштами, боротьба з нелегальними конвертаційними центрами.
Головним же завданням 2009 року для підрозділів боротьби з організованою злочинністю Міністр назвав необхідність «вийти на новий рівень роботи і викривати не поодинокі посадові злочини, а цілі корупційні організації».
- Це добре, що ми вийшли на зовсім інший розмір хабарів, на зовсім інших чиновників, але ми не навчилися виявляти злочинні організації. Коли голова райдержадміністрації вимагає хабар у 40 мільйонів доларів за виділення землі під Києвом, то, як ви розумієте, це система, яка, очевидно, координується, - сказав Ю.Луценко.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України






Коментарі (0)
avatar