реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Екологи зустрілися з громадськістю

В Орхуському центрі Держуправління охорони навколишнього природного середовища вчергове відбулася зустріч працівників Держуправління з представниками громадських організацій та ЗМІ.
В зустрічі взяли участь представники міської організації Всеукраїнської екологічної ліги, студентського екоклубу «Еколог» ЧДПУ ім. Т.Г.Шевченка, Чернігівського центру зеленого туризму, клубу «Берізка» Обласної станції юних натуралістів, ГО «Громадська думка», представники обласних та міських ЗМІ.
В ході зустрічі заступники начальника Держуправління та керівники відділів надали інформацію щодо основних напрямків роботи Держуправління, досягнень та здобутків у 2008 році, висвітлили проблемні питання в сфері охорони навколишнього природного середовища та розповіли про плани на 2009 рік.
На всі питання присутніх представників громадськості були надані вичерпні відповіді і роз’яснення. Зокрема, гостей цікавили питання будівництва сміттєпереробних заводів на території міста та області, будівництво цементного заводу в м. Новгород-Сіверський, будівництво автостоянок по м. Чернігову, питання утримання зелених насаджень, створення природно-заповідного об’єкту на території лісопарку «Ялівщина», питання оздоровлення р. Стрижень тощо.
Зустріч пройшла в теплій невимушеній атмосфері, досягнуто порозуміння в питаннях подальшої співпраці.

Джерело інформації: Сектор взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю. Орхуський центр Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar