реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівська МАУП імені "ГЕРОЇВ КРУТ" - уроки історії

24 лютого цього року в Чернігівській Міжрегіональній Академії Управління Персоналом відбувся круглий стіл на тему : «Герої Крут – уроки історії». До участі в заходах було запрошено голову обласної організації КУН – Валерія Рябченка, представників українського козацтва, викладачів та студентів навчального закладу.

У своєму вступному слові В.Рябченко підкреслив важливість проведення круглих столів на тему патріотичного виховання молоді, та тематика яких безпосередньо пов’язана з національно-визвольною боротьбою на Чернігівщині. Подібні заходи не тільки поглиблюють знання історії рідного краю, вони виховують у молодого покоління почуття патріотизму та любові до України.

Під час круглого столу були заслухані доповіді студентів І курсу Ю.Музиченка, В.Немилостивого, А.Хиль та А.Стародубцева, які зачитали не тільки погляди та дослідження істориків бою під Крутами, але й висловили ставлення до цих подій сучасної молоді, які пролунали під час дискусій між присутніми на круглому столі. Наприкінці заходів учасники висловили бажання провести подібні зустрічі в ширшому колі, за участі представників інших ВУЗів міста.

Протягом останніх трьох років Конгрес плідно співпрацює з Чернігівським відділенням МАУП, яке носить ім’я «Героїв Крут», та разом з керівництвом та викладачами інституту вносить свою частку роботи в розбудову Української Соборної Самостійної Держави.

Прес-служба ЧОО КУН






Коментарі (0)
avatar