реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Гра і гроші. Цифровий фактаж про гральний бізнес

Торік працівники міліції у результаті перевірки суб’єктів грального бізнесу попередили понад 50 млн. євро (по Україні) ненадходжень до державного бюджету.

Плата за видачу ліцензії на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор складає 150 тисяч євро за кожний рік користування, щорічна вартість патенту для користування кожним гральним автоматом - 4,2 тисяч гривень, ігорним (карточним) столом – 144 тисяч гривень, рулеткою – 192 тисяч гривень.
Минулого року в Чернігівській області проведено близько 50 перевірок суб’єктів господарювання (по Україні - 2,5 тисячі перевірок), що здійснюють свою діяльність у сфері грального бізнесу. Серед викритих 20 фактів (по Україні -811 фактів) протиправної діяльності - 10 з надання послуг без ліцензії та 10 – без патенту. Виявлено 30 одиниць (по Україні – 2814) грального обладнання (гральні автомати та столи), що функціонують без дозвільної документації.
До судів в Чернігівській області направлено 20 адміністративних протоколів. За суддівськими рішеннями накладено штрафів на суму понад 10 тисяч гривень та конфісковано 30 одиниць грального обладнання.
Сергій БРИЛЬ, начальник відділу зв’язків з громадськістю Управління МВС в Чернігівській області, підполковник міліції





Коментарі (0)
avatar