реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Говорили про Стрижень балакали, а потім сіли й заплакали

24 лютого 2009 року о 10.00 в Орхуському центрі Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Чернігівській області (вул. Малясова 12, 3 поверх) відбудеться робоча нарада щодо шляхів поліпшення екологічного стану р. Стрижень в м. Чернігові.
Для участі в ній запрошуються представники Чернігівської міської ради, спеціалісти міських управлінь містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, КП «Чернігівське міське шляхове управління», Деснянського басейнового управління водних ресурсів, Державної екологічної інспекції в Чернігівській області, ВАТ «Чернігівводпроект» та засоби масової інформації.
На засіданні будуть розглянуті питання реалізації робочих проектів, передбачених техніко-економічним обґрунтуванням «Поліпшення екологічного стану р. Стрижень в м. Чернігові», зокрема, щодо очищення дощових вод, які потрапляють до річки Стрижень, та визначення загальної концепції реалізації відповідного проекту.

Джерело інформації: Сектор взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar