реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Депутат з "Європи" збив насмерть скутеристів

Як повідомили в управлінні МВС в Чернігівській області, водій і пасажир скутера Honda Tact загинули в ніч із 14 на 15 лютого в результаті зіткнення з автомобілем Lexus депутата Чернігівської обласної ради Анатолія Мірошниченка в Прилуках. Депутат належить до фракції Партії регіонів.
Загиблими виявилися двоє мешканців села Манжосівка 1980 та 1981 років народження, які працювали в нафто-газо-видобувному управлінні «Чернігівнафтогаз» відповідно електромонтером та оператором.
За попередніми даними, 29-річний В'ячеслав, водій мопеда «Хонда», який рухався по вулиці Київській в напрямку центру міста, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де і зіткнувся з іномаркою.

Водій «Lexus» до місцевої Прилуцької лікарні не звертався, але зараз перебуває в реанімаційному відділенні Київської лікарні «Борис».

За даним фактом слідчим управлінням УМВС України в Чернігівській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 286ч.3 КК України «порушення правил безпеки дорожнього руху».

Депутат Мірошниченко належить до відомої у Прилуках бізнесової групи "Європа", у кримінальних колах має свою кличку. Нещодавно з рук голови обласної ради отримав нагороду як "благодійник року". Також відомо, що нещодавно у Мірошниченка склалися напружені стосунки з керівником фракції Партії регіонів у обласній раді Петром Шаповалом і той різко висловився проти "базарних депутатів", натякаючи на походження бізнесу свого опонента.
У Верховнй Раді групу "Європа" представляє народний депутат Валерій Дубіль (фракція БЮТу).






Коментарі (0)
avatar