реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Контрольно-ревізійне управління в Чернігівській області повідомляє: У ЧеЗаРа відібрали технікум

Господарський суд м. Києва прийняв рішення щодо вилучення будівлі Чернігівського радіомеханічного технікуму з володіння ВАТ «ЧеЗаРа». Про це повідомив начальник контрольно-ревізійного відділу в м. Чернігові Сергій НАЦИК.

«Зваживши всі «за» і «проти», столичний суд визнав право власності на будівлю технікуму за державою в особі Фонду державного майна України. Таким чином, незаконно приватизоване приміщення вартістю 1,6 мільйона гривень, цільове використання якого могло бути змінено приватним власником, вилучене з володіння ВАТ «ЧеЗаРА» і повернуто державі до сфери управління Міністерства освіти і науки України», — констатував Сергій Нацик.

Слід нагадати, факт незаконного відчуження приватною структурою (ВАТ «ЧеЗаРА») об’єкту освіти, що фінансується з державного бюджету, був встановлений ревізорами КРВ у м. Чернігові в ході позапланової ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності згаданого підприємства за 2001 — 2008 рр. Матеріали ревізії спочатку розглянув Господарський суд Чернігівської області, а потім — Господарський суд м. Києва.

Любов Сакун, керівник прес-служби контрольно-ревізійного управління в Чернігівській області






Коментарі (1)
avatar
1
большое спасибо!Взяла себе тоже-пригодится.
avatar