реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

За місяць - 49 дозволів

Протягом січня 2009 року Держуправлінням видано 49 документів дозвільного характеру: 3 дозволи на спецводокористування, 37 – на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел, по 1 – на розміщення відходів та використання природних ресурсів на територіях та об’єктах природно-заповідного фонду загальнодержавного. На виконання рішень Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії видано 7 дозволів на відстріл хижих та шкідливих тварин на об’єктах ПЗФ. Із 49 вищевказаних документів 3 видано через дозвільні центри.
Держуправлінням було погоджено 1 проект договору оренди земельної ділянки водного фонду з розташованим на ній водним об’єктом.
За період січня 2009 року розглянуто 201 матеріал щодо вилучення (викупу), надання земельних ділянок.
Відділом державної екологічної експертизи здійснено 10 експертиз проектів будівництва та реконструкції об’єктів. Через порушення вимог природоохоронного законодавства та нормативних документів повернуто на доопрацювання 7 комплектів документації, що становить 70 % від загальної кількості розглянутих матеріалів.
За участю працівників Держуправління проведено облік мисливських тварин в мисливських угіддях області.
Погоджено проведення санітарно-оздоровчих заходів в ДП «Семенівське лісове господарство» на площі 419,7 га.
Здійснено 6 виступів в засобах масової інформації. Проведено розгляд 3 звернень громадян.
Наприкінці січня в Орхуському центрі відбулося чергове робоче засідання Громадської ради громадських організацій екологічного спрямування, що діє при Державному управлінні охорони навколишнього природного середовища в Чернігівській області.
На поточний рік громадська рада ставить перед собою багато конкретних завдань, серед яких - оголошення 2009 року в Чернігівській області Роком навколишнього природного середовища.

Джерело інформації: Сектор взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar