реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Народний депутат В.Корж використав «Благодійник року – 2008» для звинувачень Президента

14 лютого в залі засідань обласної ради відбулись урочистості з нагоди підведення підсумків конкурсу «Благодійник року – 2008», який започатковано Асоціацією місцевих рад Чернігівщини.

Серед нагороджених – депутат Верховної Ради В. Корж (фракція БЮТ). Його кандидатуру висунули три райони області. Допомога депутата безперечно заслуговує на похвалу.
Після завершення офіційної церемонії нагородження переможцям надали слово.

Цим і скористався Віталій Корж – його промова крім слів про необхідність благодійництва містила звинувачення усіх трьох (!) Президентів України в тому, що вони причетні до розкрадання державного майна.
Також Віталій Корж підняв питання результатів роботи благодійного фонду «Україна – 3000», а саме, куди поділися кошти, які свого часу збирала вся країна.

Якщо ми живемо в цивілізованій країні, в якій (хоча б теоретично) кожен має відповідати за свої слова, то логічним в даній ситуації було б наступне: Віталій Корж одразу ж після церемонії нагородження, спішить у Київ і пише запит до Генеральної Прокуратури, в якому чітко викладає суть проблеми. Відповідно, Прокуратура починає перевірку і т.д. Чомусь здається, що цього не буде.

Чому? Та тому, що депутати-бютівці беруть приклад зі свого лідера – звинувачення Президента сиплються, як з рогу достатку. Ніхто і не збирається нічого доводити. Головне – продовжувати «гавкати» і «кусати» Президента.
Як бачимо, цього разу представник БЮТ навіть захід з благодійництва перетворив на місце звинувачень та наклепів.

Що далі? Будуть промови про «поганого Президента» на кладовищі?

Євгеній Рубало






Коментарі (3)
avatar
1
Наш Президент сьогодні "уніфіковує" базис національного духу у свідомості кожного українця, відроджує ті святі цінності, без яких жодна нація не є цілісною і навіть повноцінною, повертає до історичних (істинно-правдивих і потрібних) джерел, що знищувались протягом багатьох років, десятиліть сусідніми "братами" та "сестрами". Впевнений: пройдуть роки і Ющенка українська нація ще оцінить достойно - адже він вже зробив для українців стільки, що жоден з державників на подібне навіть не спромігся наважитися. Але ота роздвоєність Ющенка (чорне-біле, праві-не праві...), зверхність, непоступливість, нездатність до порозуміння, відсутність бажання до діалогу, слабохарактерність, нерішучість, а подекуди навіть й непродуманість, упередженість, поспішність, призводять до нівелювання людських цінностей українця... А тому депутат В.Корж не обвинуватив Президента, а висловив публічно думку, яка сьогодні на устах майже кожного громадянина України,на жаль. А отже це не думка його партії чи його особиста, а більшості нашого суспільства. І це правда. Так що його партія ("Батьківщина") тут абсолютно ні до чого. Це засвідчує реальність сьогодення.
avatar
2
Хоч Корж і непоганий дядько, але всьому свій час.
avatar
3
"Свій час настане!" - оце сміливо сказано! Як у більшовицьких революціонерів... Цікаво, цікаво...А що ж це ви мали на увазі, Олександре? Чи, може, інше - реалізацію того, що не здійснили комуністи? Ну,хоча б ось це: "Молодым везде у нас дорога..." Ті теж завжди співали про подібне, але слова так і залишалися на папері. Країною Рад правили одні старики, поки до влади не прийшов молодший і ...зробив щось... Але пам'ятай, що у цій же пісні про молодих є і такі слвоа: "Старыкам везде у нас почет!" Та щось зараз і нової генерації на політичному олімпі (правлячому, від якого "щось" залежить) не видно, і старикам нашим не до пошани...
avatar