реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Подайте голові райради на бідність!

Депутати – найнезахищеніша верства!?
У той час як Україна занурюється у вир фінансової кризи, з’являється все більше й більше безробітних, підвищуються темпи інфляції — представники владної еліти не забувають думати про наповнення своєї кишені.
Одним з рішень Деснянської районної у м. Чернігові ради під час останньої сесії стало встановлення на 2009 рік голові районної у місті ради Миколі Сеньковичу (БЮТ) та його заступнику Володимиру Ананку (СПУ) надбавки за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислуги років.
Відповідаючи на запитання депутатів представники фінансового відділу райради говорили про суму в 36 тисяч гривень, на рік. Але пізніше в кулуарах пройшла інформація, що насправді йдеться про суму від 55 до 80 тисяч гривень на рік. Цікаво, яку ж таку «особливо важливу роботу» здійснюють вищеназвані можновладці? У зв’язку з кризою збільшилася кількість благаючих про допомогу? Невідомо… Але й це ще не всі блага, що посипалися на голови Сеньковича та Ананка.
У другому пункті рішення зазначено, що голові районної ради М.Сеньковичу та його заступнику В.Ананку потрібно надавати одноразову матеріальну допомогу на оздоровлення та преміювати їх.
Незважаючи на заклики декого з депутатів одуматися, рішення було ухвалено з п’ятої спроби, за нього проголосувало 23 депутати з 44.
Олександр ЯСЕНЧУК.





Коментарі (0)
avatar