реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Колишній "губернатор" отримав хлібну посаду

Акціонери компанії "Хліб Києва" на зборах 9 лютого звільнили Анатолія Чуба з посади голови наглядової ради, призначивши замість нього Владислава Атрошенко.
Про це говориться в повідомленні "Чернігівського монітору" з посиланням на інформацію ВАТ "Хліб Києва".

40-річний Атрошенко, який з лютого по грудень 2005 року обіймав посаду голови Чернігівської обласної держадміністрації, призначений головою наглядової ради строком на 5 років. Акціями компанії він не володіє.
Але в своїй бізнесовій біографії мав прямий стосунок до ряду хлібоприймальних пунктів у Чернігові, Городні тощо. Заявивши про вихід із "Нашої України" минулого року, Владислав Атрошенко повідомив, що про його політичні амбіції ще всі почують. Оскільки його попередник на хлібній посаді залишився у нього заступником і є представником блоку Черновецького, то, ймовірно, це і є новий політичний вибір Владислава Атрошенка. Тим паче, що 51 відсотком акцій "Хліба Києва" володіє Київська міська державна адміністрація, яку очолює поки що також Черновецький.






Коментарі (2)
avatar
1
Статья супер
avatar
2
Як не пригадати О.Савченка з його красивою і приємною для слуху виборців посадою- голова наглядової ради ТОВ"Партнер-банк".
Може саме з цих міркувань все і відбулося.
А ось щодо відсутності акцій у В.Атрошенка є питання ?
Це можливо лише у випадку якщо В.Атрошенко безпосередньо діє з дорученням від власника 51% акцій ВАТ"Хліб Києва", тобто Київської міської державної адміністрації.
Солідно, однако !
avatar