реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Податківці штрафують автоперевізників

Податкова служба області постійно тримає в полі зору автоперевізників. Як правило, податківці проводять широкомасштабну роз’яснювальну роботу, проте дехто, на жаль, належних висновків не робить. І навіть зловживає терплячістю податківців, тому доводиться вдаватися до контрольно-перевірочної роботи.

За січень 2009 року підрозділами оперативного контролю податкової служби області проведено 2 перевірки суб’єктів господарювання, які надають послуги по перевезенню пасажирів, в ході яких виявлені порушення податкового законодавства. За результатами проведених перевірок порушників оштрафовано на загальну суму 0,68 тисяч гривень.

При перевірці транспортного засобу, який належить одному з підприємств обласного центру, встановлено порушення Закону України “Про застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг”.

За результатами перевірки порушника притягнуто до відповідальності, йому доведеться сплатити 340 гривень штрафних санкцій.

Подібні приклади можна наводити ще, але висновок з них один – щоб не платити штрафів, належить виконувати закон. Тим паче, що контроль за роботою автоперевізників не припиняється.

Відділ масово-роз’яснюваальної роботи та звернень громадян ДПА в Чернігівській області.






Коментарі (0)
avatar