реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Присвячений подвигу Героїв Крут

29 січня Україна вшанувала подвиг юнаків, які склали голови за Україну в битві під Крутами.
Далеко не в кожній школі належним чином ведеться патріотичне виховання молоді на прикладі справжніх українських патріотів. Та все це не стосується учнів шкіл Ніжинського району. Про цю подію знають, пам’ятають. Вже п’ятий рік поспіль за ініціативи вчителя фізкультури Крутівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Віталія Рубця, члена Народного Союзу «Наша Україна», проходить волейбольний турнір, присвячений пам’яті Героїв Крут.
Цього року, за традицією, він проводився в Крутівській школі 31 січня. На змагання приїхали чотири команди дівчат (зі шкіл сіл Крути, Бобрик, Лосинівка Ніжинського району та школи села Прохори Борзнянського району) та чотири команди хлопців (зі шкіл сіл Світанок, Сальне, Лосинівка, Крути Ніжинського району).
У фінальних поєдинках гра йшла майже на рівних. Перше місце серед дівчат здобула команда Лосинівської ЗОШ І – ІІІ ступенів, друге місце – команда Крутівської ЗОШ І — ІІІ ступенів, третє – команда із села Прохори Борзнянського району.
Запеклою запеклою була боротьба у фіналі серед команд хлопців. Перше місце серед хлопців виборола команда Сальнянської ЗОШ І – ІІІ ступенів, друге – Світанківської ЗОШ І – ІІІ ступенів, третє – Лосинівська ЗОШ І – ІІІ ступенів.
Нагородженням спортивних перемог сьогоднішньої молоді і вшануванням пам’яті їхніх ровесників, які полягли на крутівській землі, закінчився захід, який підготував відділ у справах сім’ї, молоді і спорту Ніжинської райдержадміністрації за сприяння і спонсорської підтримки Ніжинської районної організації Народного Союзу «Нашої України», депутатів районної ради В.Примаченка, Л.Ярема та С.Сиводіда. Переможцям турніру було вручено пам’ятні кубки, а всім учасникам — солодощі.
Людмила ЯРЕМА.





Коментарі (0)
avatar