реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

ПОТРЕБУЮТЬ ДОПОМОГИ !!!

В місцевих друкованих та електронних ЗМІ Чернігівщини з’явилася інформація про горе, яке спільно переживають сім’ї Терещенків і Цицухів, наших земляків із міста Мена Чернігівської області.
Чотирирічні хлопчики-близнюки Дмитрик та Дениска, батьки, дідусі і бабусі яких роблять усе, аби зберегти життя дітям, вилікувати від тяжкої хвороби – ДЦП, потребують оперативного втручання.
Є лікар, який з високою вірогідністю може поставити, в прямому сенсі цього слова, малюків на ноги. Але для проведення операцій потрібні кошти.
З болем прийняли біду маленьких менчан депутати фракції Народної Партії в Чернігівській обласній раді, заступник голови Чернігівської обласної організації народників Юрій Тимошок і секретаріат обласної парторганізації, які передали родині понад 2 тисячі гривень.
Нажаль, цих коштів замало, тому ми звертаємося до добрих людей і просимо надати допомогу дітям.

Реквізити отримувача, за якими можна перерахувати кошти на лікування Дмитрика і Дениска Терещенків:

МФО 351005 АКІБ «УкрСиббанк» м. Харків, Код 3062004184, Пот. pax. № 26206219253300,Терещенко Ірина Володимирівна. Призначення платежу: благодійні внески на лікування дітей Терещенка Дмитра та Терещенка Дениса.

Якщо хтось хоче передати кошти особисто, можете звертатися або надсилати їх до Менського районного центру дітей і молоді за адресою:
15600 Чернігівська область, м. Мена, вул. Червоноармійська, 1;
тел. 8 (04644) 2-11-33
8 (244) 2-11-33 (для жителів Чернігівської області)

Дізнатися більше про трагедію цієї родини ви можете прочитавши Чернігівську газету «Вісник Ч» № 6 від 05.02.2009 року або на Чернігівському інтернет-порталі Gorod.cn.ua http://www.gorod.cn.ua/news_7772.html

Прес-служба
Чернігівської обласної організації Народної Партії






Коментарі (0)
avatar