реклама партнерів:
Головна › Новини › Тут я живу

Нащадки АРАТТИ хочуть жити економно

У групі здоров’я займаються не тільки дорослі, але й юні шанувальники здорового способу життя. Фото надане МСБО «Нащадки АРАТТИ».

Навчитися економії виявили бажання 90 відсотків активних жінок, опитаних Макошинською благодійною організацією «Нащадки АРАТТИ».

Анкетування проводилося в рамках проекту «Сільська жінка має право», розповіла «Нашому слову» голова благодійної організації Наталія Колесник. Йдучи назустріч очікуванням слабкої статі, араттівці організували заняття «Економна грядка» та диспут «Колесо життя».

Протягом грудня – січня жінки селища мали можливість разом із активом «Нащадків АРАТТИ» відпочити на вечорах «Через поле, через гай іде святий Миколай», «Щедрівочка щедрувала». А свято картоплі дало змогу розкрити кулінарні таланти жінок. Додатком до нього стали гумор і весела українська пісня.

Жительки Макошине мають можливість брати участь у бесідах з медичними працівниками, спілкуватися з юристом та психологом. Араттівці ж запрошують до себе усіх, хто ще не встиг приєднатися до їхньої цікавої і активної компанії.

Джерело - http://nslovo.com/article_10008.html






Коментарі (0)
avatar