реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Політична палітра. Позиція Давида Жванія: «Регіонали» піаряться на спробах відставити Кабмін»

Народний депутат Давид Жванія вважає, що «регіонали» блокують трибуну Верховної Ради, аби затягнути час і зібрати необхідну кількість голосів для відставки уряду. Про це повідомляє прес-служба парламентаря.
«Їхні вимоги заслухати звіт уряду, голови Нацбанку, послання президента в один день – лише затягування часу. Адже у представників Партії регіонів немає необхідної кількості голосів, аби відправити Кабмін у відставку», - зазначив Жванія.
«П’ятничне звернення глави держави до народу засвідчило: президент боїться відповідальності, і водночас він не здатен вивести країну з кризи. Тому зараз потрібно об’єднуватись тим, хто може працювати разом заради виведення країни із економічного «піке». Переконаний, лише у спільних діях парламенту і уряду - запорука виходу з ситуації, яка нині склалася в країні», - наголосив він.
«Однак, видається, що президент та Партія регіонів прагнуть використати політично-економічну кризу на свою користь. Вони хочуть заробити політичні дивіденди на дестабілізації та піар-акції під назвою «відставка Кабміну», - сказав Давид Жванія.
Народний депутат зазначив, що ініціатива ПР щодо відставки уряду безглузда: «Янукович не розуміє, що на кону не просто розподіл кількох портфелів, а питання втрати керованості ситуацією в країні».
Жванія переконаний, що на часі формування дієвого Кабміну, куди мають увійти представники всіх фракцій парламенту: «Якщо в «тіньовому уряді» Януковича є справжні професіонали, вони мають брати участь у прийнятті антикризових рішень. Однак, на жаль, я поки не бачу бажання у «регіоналів» брати на себе відповідальність за ситуацію в країні».

Прес-служба народного депутата України Давида Жванії (НУНС)






Коментарі (0)
avatar