реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Економити починаємо з себе:

4 лютого відбулась нарада працівників апарату райдержадміністрації. У роботі наради взяли участь керівники управлінь та відділів райдержадміністрації. Проводила нараду керівник апарату Тетяна Куриленко.
Нарада почалась з обговорення питання економії електроенергії та обмеження телефонних розмов в державних установах, що пов’язане зі зменшенням коштів на фінансування цих потреб. Адже відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 20 січня 2009 року «Про районні заходи подолання наслідків світової фінансової кризи та мінімізації її впливу на економіку Чернігівського району» передбачено цілий ряд заходів з економії енергоресурсів та енергозбереження.
Головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи Марина Захарченко поінформувала присутніх про порядок щорічного оцінювання виконання державними службовцями покладених на них завдань і обов’язків.
Також розглянуто питання інформаційного наповнення офіційного сайту райдержадміністрації, який покликаний висвітлювати роботу органів виконавчої влади.

Андрій Подорван,
начальник відділу з питань внутрішньої політики,
зв’язків з громадськістю та ЗМІ






Коментарі (0)
avatar