реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Протест чернігівських націоналістів. Пікетування. ФОТОфакт

30 січня в центрі міста, біля пам’ятника Антону-Овсієнко, чернігівські націоналісти провели мітинг протесту.
Представники Конгресу Українських Націоналістів та ВО «Тризуб» висловили свій протест стосовно безкарної діяльності антиукраїнських прокомуністичних партій України, які своїми діями дестабілізують політичну та економічну ситуацію в державі.
На так званій «Алеї героїв» височать постаті зрадників України – Ю.Коцюбинського, Антонова - Овсієнка, Подвойського, Щорса та інш., які допомагали окупації України. Як і у 20-х роках, сьогодні агенти Москви з КПУ, отримуючи мільйони рублів з рук своїх північних хазяїв, намагаються створити в нашій державі ситуацію, яка б призвела до повної руйнації України.
Учасники мітингу також висловлювали своє обурення фактами політичного загравання прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко з комунобільшовиками заради політичних дивідендів.
Наприкінці зборів присутні прийняли резолюцію, в якій висловлюється вимога до органів державної влади стосовно заборони діяльності на теренах України всіх партій, які сповідують комуністичну ідеологію, проведення люстрації в органах влади, заборону символіки та всіх атрибутів тоталітарно-окупаційного режиму.

Валерій Рябченко, прес-служба КУН










Коментарі (0)
avatar