реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Батько-садист душив свою семимісячну доньку

До Чернігівського райвідділу міліції від лікаря Славутицької міської лікарні надійшла інформація, що до них на лікування з села Мньов Чернігівського району доставлено малолітню дитину. У семимісячної дівчинки, за попереднім діагнозом: була визначена закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом носа, підшкірна гематома правої скроневої області та, можливо, перелом ключиці.
Як повідомила мати потерпілої - тілесні ушкодження їй завдав п'яний батько, який прийшовши додому, влаштував сімейний скандал.
До місця події виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського райвідділу. Правоохоронці з'ясували, що того дня батько, який працював у Славутичі різноробочим, затримався на роботі з друзями перехилити чарчину, і додому повернувся добряче "підігрітий". А побачивши, що в хаті безлад, немитий посуд - зчинив сварку. Собі на допомогу дружина покликала свого старшого брата, який на той час приїхав у Мньов на дачу зі Славутича. Жінка вирішила піти від чоловіка-тирана до батьків і під захистом брата почала пакувати речі, а дитину в цей час поклала на ліжко.
Одурманений хмелем та у відчаї від безсилля, п'яний батько схопив малу і зі словами: «не віддам тобі дитину, краще я її задушу і сяду в тюрму», сильно стиснув в своїх обіймах. Маля почервоніло, почало задихатися та плакати. Жінці разом з братом лише із застосуванням сили вдалося розчепити батьківські руки та визволити дівчинку. Добре, що двоє старшеньких діток в цей час гуляли на вулиці і не бачили, як рідний батько ледве не задушив їх сестричку. Вирвавшись із "лап" чоловіка-садиста жінка в супроводі брата пішла до батьків, які мешкали неподалік і одразу ж викликала фельдшера, бо дитина не заспокоювалася і вкрилася висипом. Сільський фельдшер, дізнавшись, що сталося, порекомендував негайно відвезти потерпілу в найближчу лікарню - в Славутич.
Коли всі пішли з дому, чоловік спокійнісінько собі ліг спати. І тільки коли через кілька годин, коли до нього вже завітала міліція - дізнався, що через його "палкі обійми" маля потрапило до лікарні.
За інформацією прес-центру громадських зв`язків УМВС України в Чернігівській області





Коментарі (0)
avatar