реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Подарунки бувають різні або ляпас Брюнетки по непрофесіоналах

До цього часу поведінка керівництва ПФК "Десна-Партнер" є незрозумілою та непослідовною.
Так охарактеризувала процес передачі футбольної команди міській владі заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз.
За її словами, робоча група ще вивчає документи, надані представниками ПФК "Десна-Партнер". Проте до змісту документації є чимало запитань. Їх з'ясування займає чимало часу, оскільки представник клубу письмово повідомив про відмову брати участь у засіданнях робочою групи, мотивуючи своє рішенням відсутністю механізму прийняття клубу.

"Вибачте, але цей механізм має бути вироблений спільно", - підкреслила заступник міського голови. І додала: "На сьогодні маємо ситуацію, коли представники робочої групи, аби з'ясувати окремі питання мають робити письмовий запит до клубу, а потім чекати відповідь. Самоусунення від участі у робочій групі – це звичайне затягування часу та відсутність конструктивної позиції".

Зокрема, у наданому пакеті документів відсутня інформація про фінансові зобов'язання перед футболістами. Керівництво клубу надало штатний розпис клубу без сум заробітних плат працівників. "А щоб утримувати клуб і шукати джерела фінансування, потрібно розрахувати його потреби. Та й штатний розпис на 87 осіб викликає запитання – чим займається така кількість людей, зважаючи, що у футбол грають лише понад 20 з них", - зауважила О.Тунік-Фриз.

Директор стадіону імені Ю.О.Гагаріна Олександр Овчаренко також повідомив, що ПФК "Десна-Партнер" відновив судову тяганину щодо одержання стадіону як цілісного майнового комплексу у довгострокову оренду. "Мені не зовсім зрозуміло, навіщо організації стадіон, якщо немає футбольної команди", - сказав він. Крім того, О.Овчаренко уточнив, що клуб заплатив кошти за комунальні послуги лише за вересень-жовтень минулого року. "До того часу і за листопад-грудень має борги, а також не сплачує орендну плату", - зазначив О.Овчаренко. Наразі на стадіоні працюють лише офісні працівники ПФК "Десна-Партнер" і не збираються залишати місце свого перебування до завершення судового розгляду їхнього позову.

За інформацією начальника відділу фізкультури і спорту Чернігівської міськради Олександра Стецька, крім інших питань на сьогодні розглядається можливість прийняття права на участь у змаганнях іншого футбольного клубу, що дозволено Регламентом всеукраїнських змагань професійних футбольних клубів сезону 2008-2009 років.

Ірина СИНЕЛЬНИК

"Чернігівський формат"





Коментарі (0)
avatar