реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Засуджена на 5 років

Деснянським районним судом розглянуто кримінальну справу за ст. 191 ч.5 Кримінального кодексу України (шахрайство) відносно мешканки Чернігова, спеціаліста 1 категорії Централізованої бухгалтерії управління освіти Чернігівської міської ради.
Зловживаючи службовим становищем з метою власного збагачення та привласнення бюджетних коштів, вона вносила недостовірні відомості у бухгалтерські комп'ютерні програми - внесла інформацію про те, що 13 осіб працюють в управлінні освіти Чернігівської міської ради, хоча фактично вказані особи в управлінні освіти ніколи не працювали, але заробітна плата їм нараховувалась та переводилась на зарплатню картку шахрайки. Таким чином вона незаконно привласнила грошові кошти Чернігівської міської ради в особливо великих розмірах - на загальну суму 331 тисяча 898 гривень, які в подальшому витратила на власні потреби.

Рішенням суду її засуджено до 5 років 3 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади пов'язані з обліком, отриманням, видачею грошових коштів на 3 роки, з конфіскацією належного їй особистого майна.

Борис КОНОВЧЕНКО,
старший інспектор Центру громадських зв`зків УМВС України в Чернігівській області.






Коментарі (1)
avatar
1
Бред! Там все управление ворует деньги, а нашли крайнюю. Лучше напишите, как высшие чиновники управления за несколько лет себе покупают по несколько квартир, машин и прочих благ???? как зп учителей кладется на счет, задерживается на месяц-другой, а на проценты деткам чиновников (управления и бухгалтерии) покупаются квартирки
avatar