реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Смак шкільних котлет

згадував на засіданні виконкому чернігівський міський голова Олександр Соколов при розгляді питання про харчування школярів.

Виявляється, це тільки у нас безкоштовно для батьків (тобто за рахунок міського бюджету) годують у школах школярів молодших класів. А це аж 8 тисяч дітлахів. Та ще більше 1300 малозабезпечених. В багатьох інших містах такої розкоші нема.

Проте, як звернув увагу міський голова, учнів старших класів годують у школі всього трохи більше 8 відсотків. Тобто, там, де треба платити гроші -- відсоток роботи підприємства "Шкільне" та управління освіти значно нижчий. Хоча зрозуміло, що більшість батьків дають кишенькові гроші дітям у школу. І саме тут голова згадав смак шкільної котлети:" Вона була смачнішою за мамину, бо дома багато м"яса клали!".

Виконком також розглянув концепції розвитку культури та соціально-економічного життя у місті. З тривогою констатувалося: "Хімволокно" на грані зупинки, бо черкаський "Азот" зупинився, звідки чернігівці браи сировину. А росіяни -- споживачі нашої продукції, повідомили, що в січні взагалі не працюватимуть.

Василь ЧЕПУРНИЙ.






Коментарі (0)
avatar