реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Міжнародний фестиваль «Дні документального кіно про права людини» у Чернігові

З 8 по 14 грудня 2008 року в м. Чернігові вже втретє відбувається Регіональний показ фільмів Міжнародного фестивалю «Дні документального кіно про права людини». Цьогорічне проведення фестивалю в м.Чернігові присвячене Міжнародному дню прав людини та 60-літтю Загальної Декларації прав людини.

У перші п’ять днів глядачі кінопоказів - учнівська та студентська молодь міста та області. За три дні, що працює фестиваль, його відвідало більше 500 глядачів.
Новиною цього року є проведення окремої презентації фільмів кінофестивалю для працівників органів внутрішніх справ у Чернігівській області.

У суботу, 13 грудня, з 15.00 до 22.00 у Круглій залі кінотеатру імені Щорса відбудуться кіносеанси для усіх бажаючих.

Організаторами фестивалю в 2008 році є ініціативна група Громадських організацій М’АРТ та «Міський молодіжний центр «Жменя» й група учнів і вчителів ліцею №22 м.Чернігова.
Партнери: Українська Гельсінська спілка з прав людини, Норвезькиий Гельсінський Комітет, Міжнародний Фонд «Відродження», КП «Чернігівкіно», Чернігівський міський центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, Громадська організація «ЄВРОКЛУБ», УМВС України у Чернігівській області, Чернігівська обласна благодійна організація «АРАТТА», Чернігівська Медіа Група, Департамент радіо.






Коментарі (0)
avatar